Derinin her çeşidi kullanılarak tasarlanmış olan bir birinden özel ayakkabılar. Hakiki deri ayakkabı kalitesi ile sizler için üretildi. Deri ayakkabıların asaleti ve şıklığı ayakkabının icadından bu güne değin hiç değişmedi.

Asil tarzda parlak ve mat Hakiki deri ayakkabı modelleri görenleri kendine hayran bırakan türden. Deri ayakkabılar yumuşak yapılı olduğundan ayağa kolay uyum sağlayan, en rahat ve en hafif ayakkabı modelleridir. Deri ayakkabıların bakımı da diğer ayakkabı türlerine göre bir o kadar kolay ve pratiktir. Sadece ıslak bir bez sayesinde ilk günkü şıklığını ve asaletini koruyabilir. Dünden bugüne hiç modası geçmeyen, ayaklarda dikkat uyandıran görüntüsü ile düşman çatlatan kaliteli ayakkabıların bir numarası Hakiki deri ayakkabı modelleridir .

Pabucino Ayakkabı, üretmiş olduğu ayakkabıların % 90’lık kısmında hakiki deri tercih ederek müşterilerinin ayak sağlığı için en kaliteli parçaları bir araya getirerek; en sağlam, en dayanıklı, en kaliteli ve ayağınıza anlam katacak türden ayakkabıları sizin için hayata geçirdi.

Ayakkabı ihtiyaçlarınız olduğunda deri ayakkabılardan vazgeçmek istemezseniz sizleri Pabucino Ayakkabı’ya bekleriz. Kolay sipariş, hızlı teslimat, satış öncesi ve sorası hizmet ağımız vasıtasıyla bizleri; Müşteri Hizmetleri: 0850 840 58 05 nolu telefon numaramızdan dilediğiniz her an soru, fikir, öneri ve şikâyetleriniz için rahatlıkla arayabilirsiniz.

Müşterilerimizin ayaklarını Hakiki deri ayakkabı modelleri sayesinde gerçek anlamda sağlıkla buluşturuyoruz. Yürüme, koşma ve sporsal aktivite anlarında, ayaklarınız yorulmadan derinin vermiş olduğu rahatlıkla hiç yorgunluk hissetmeden, nefes alabilen sağlıklı ayaklara sahip olabilirsiniz.

Tek işimiz, sizin ayak sağlığınız, bu yönde tasarladığımız tüm ayakkabılarda topuklu veya topuksuz yumuşak ayakkabılar ile ayaklarınız ayakkabılarınıza hükümetsin. Ayaklarınız sert ve uyumsuz ayakkabılara girerek tüm gün ayakkabıların içerisinde ezilmesin, büzülmesin. En sağlıklı ayaklar Pabucino Ayakkabı tercih eden ayaklardır.

Pabucino Ayakkabı, hakiki deri uygulamaları sayesinde ayakların kolay hava alabilmesine imkan sunan yapısı ile kapalı ayaklarda ayaklarınız sıcacık olacak fakat asla koku yapmayacak türden.